Despre noi

 

SC TOPODELTAPAD SRL s-a nascut din dorinta de afirmare a doi studenti ai facultatii de Geodezie si cu sprijinul si la indemnarea atenta a doi oameni experimentati cu ani multi de practica in domeniile cadastrului, topografiei si geodeziei.

Astfel in septembrie 2005, firma isi definitiveaza statutul si se inregistreaza la camera de comert având atunci doar un singur angajat, in persoana domnului Paun Stefan, care ocupa si azi functia de director si care coordoneaza activitatea si echipa actuala, formata din alti doi oameni de specialitate si inca trei oameni fara de care activitatea firmei ar fi anevoioasa.

De-a lungul anilor ce au trecut de la infiintare, firma si-a imbunatatit in permanenta modul de lucru, dar a ramas neschimbata la capitolul profesionalism in executia lucrarilor, corectitudine si promptitudine.

Autorizatie firma

Firma noastra a facut investitii in fiecare an pentru a putea asigura calitatea lucrarilor executate si de a spori tipurile de lucrari, astfel ca azi, putem spune ca suntem capabili sa executam orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei, domeniu in care firma este si autorizata de catre ANCPI.